E juice

E juice til e cigaret

For overhovedet at kunne bruge en e cigaret, kræves et komponent der er med til at danne dampen via opvarmningen. Det bruges til at genfylde sine tanks, CE 4, cartomizere, clearomizere, kapsler, beholder, som der er i alle elektroniske cigaretter. Det vi taler om er selvfølgelig e-juice, e liquid, smoke juice, e væske, rygevæske som det også kaldes.

Det er ikke ligegyldigt hvilken slags e juice du fylder på din elektroniske cigaret. Køber du en e-juice af dårlig kvalitet, er pengene enten spildt, eller også damper du noget du egentlig ikke bryder dig om. På den måde, er du måske mere tilbøjelig til at falde tilbage på cigaretterne igen. Og det er absolut ikke formålet med en e cigaret.

Køber du en e juice af god kvalitet, får du en god rygeoplevelse, og er nok mere tilbøjelig til at turde kaste sig ud i en anden spændende smagsvariant. Der findes jo et væld af forskellige aromaer inden for e juice. De fleste nybegynder starter som regel ud med tobakssmagen der minder mest om den cigaret smag de pt. ryger. Derudover kan man få forskellige sliksmag som lakrids, tyggegummi, vingummi samt frugtsmage som æble, pære, melon, kirsebær, hindbær, jordbær og forskellige kaffesmage, vanilje, karamel, piña Colada, Coca cola, rom og mange flere aromaer. E juice kan købes både med eller uden nikotin. Udbuddet er vokset og bliver større i takt med, at e cigaret bliver mere og mere populær.

E juice til din e cigaret

 

Og hvad består e juice så egentlig af.

Det består for eksempel af demineraliseret vand, Propylenglycol (PG), Vegetabilsk glycerin (VG), smagsaromaen og evt. nikotinen. Alle ingredienserne blandet sammen i en e juice giver en god tyk damp med en god smag.

Demineraliseret vand er postevand helt uden salt eller mineraler. Det anvendes til at fortynde e væsken.

Propylen Glycol (PG) er et godkendt produkt/levnedsmiddel i fødevareindustrien. Fremhæver smagen i e væsken. Det anvendes i e juice som middel til den kemiske reaktion for at danne dampen.

Vegetabilsk Glycerin (VG) er tyktflydende væske der anvendes i bla. fødevarer og er med til at give en god/ordentlig damp.

Dampen der dannes ved den kemiske reaktion, opløses forholdsvis hurtigt, og du generer ingen med passiv rygning. Lugten er også minimal, afhængig af, hvilken smagsvariant du vælger. Nogle er stærkere i lugten end andre.

E juice bør opbevares mørkt og køligt, derved bevares smagen bedst.

Der er absolut ingen allergi- eller kræftfremkaldende stoffer i de e væsker vi står inde for og linker til via denne side.  Ved at kvitte cigaretterne og i stedet dampe på en elektronisk cigaret, skåner du dig selv for over 4.000 skadelige stoffer som der er i en almindelig cigaret. Du nedsætter også risikoen for en blodprop med hele 50 %. Der er masser af penge at spare, ved at skifte dine cigaretter ud mod en elektronisk cigaret. Du kommer ikke til at opleve rygeafvænning, da nedtrapningen kan foregå helt uden abstinenser og ubehag. Når du ikke længere behøver nikotinen i din e væske, bliver det en forholdsvis smal sag, at stoppe med at dampe.

E juice takker for dit besøg